Trabzonspor'da yönetim toplandı

Trabzonspor'da  Başkan Muharrem Usta yöneticileriyle Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde bir araya geldi. Trabzon'daki yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla kulüp binasında düzenlenen ve yaklaşık 4 saat süren toplantıda, transfer ve ekonomik konular ele alınd

Trabzonspor'da yönetim toplandı
Trabzonspor'da  Başkan Muharrem Usta yöneticileriyle Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde bir araya geldi. Trabzon'daki yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla kulüp binasında düzenlenen ve yaklaşık 4 saat süren toplantıda, transfer ve ekonomik konular ele alındı.
 
Kulüp asbaşkanı Ahmet Çubukçu, transferde yol haritası ve ekonomik konuların masaya yatırıldığını, başkan Usta tarafından bazı bilgilendirmeler yapıldığını söyledi.
 
Çubukçu, transfer çalışmalarına ilişkin de  sağlam adımlar atmak istediklerini, bunun için ince eleyip sık dokuduklarını belirterek, "UEFA kriterleri konusunda bir bütçe disiplinine uymamız gerekiyor. Buna göre transfer yapacağımız için çok dikkatli davranıyoruz. Kulübü ayağa kaldırmak için çaba sarf ediyoruz. İnşallah yeni sezonda tüm zorluklara karşın güzel şeyler olacak." diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor