Trabzonspor'da yıldız ismin sözleşmesi feshedildi mi?

Trabzonspor'da Fenerbahçe maçı sonrasında kadro dışı bırakılan isimler arasında yer alan Erkan Zengin hakkında karar verildi. Haber61 Spor Servisinin edindiği bilgiye göre; Trabzonspor yönetiminin kadro dışı bıraktığı isimler arasındaki Erkan'ın menajeri

Trabzonspor'da yıldız ismin sözleşmesi feshedildi mi?

Trabzonspor'da Fenerbahçe maçı sonrasında kadro dışı bırakılan isimler arasında yer alan Erkan Zengin hakkında karar verildi.

Haber61 Spor Servisinin edindiği bilgiye göre; Trabzonspor yönetiminin kadro dışı bıraktığı isimler arasındaki Erkan'ın menajeri Trabzon'a çağırıldı. Futbol koordinatörü Yılmaz Büyükaydın ile  menajer arasında yapılan görüşme sonrasında yıldız ismin akıbeti nin belli oldu. Trabzonspor ile Erkan Zengin'in yollarının ayrıldığı ileri sürüldü.

Erkan ve menajeri ile yapılan toplantıda bu futbolcunun kulüpten alacağı olan 1 milyon 300 bin euro  karşılığında sözleşmesinin feshedildiği gelen bilgiler arasında.

Trabzonspor'un kısa süre içinde konu ile ilgili olarak KAP'a açıklama yapması bekleniyor.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor