Trabzonspor'da yeni sezon formaları gecikecek

Trabzonspor'da Emre Aksoy yeni seozn formalarının gecikebileceğini söyledi.   Trabzonspor Yönetim Kurulu üyesi Emre Aksoy, yeni sezon formalarının beğenileceğine inandığını söyledi, “Daha kaliteli formaları yeni sezonda aynı fiyatlardan satışa sunacağız”

Trabzonspor'da yeni sezon formaları gecikecek
Trabzonspor'da Emre Aksoy yeni seozn formalarının gecikebileceğini söyledi.
 
Trabzonspor Yönetim Kurulu üyesi Emre Aksoy, yeni sezon formalarının beğenileceğine inandığını söyledi, “Daha kaliteli formaları yeni sezonda aynı fiyatlardan satışa sunacağız” dedi.
 
"ÜRÜNLERİMİZ BEĞENİLECEK"
 
Gelecek sezon TS Clublar’dan elde edeceği gelirleri artırmak için çalışmalarını büyük bir titizlikle yürüten yönetim, geride kalan sezonda gerek kombine, gerekse TS Club ürünlerine fazla ilgi gösterilmediğini göz önüne alarak yeni sezona hazırlanıyor. Yönetici, Emre Aksoy, yeni sezon ürünleri konusunda bilgi verirken şunları söledi:
 
"FORMALARDA GECİKME OLACAK"
 
"Forma satışları, sportif başarılara da bağlı. Sportif başarı olunca bu TS Club ürünlerine de yansıyor. Bizimde bu konuda çalışmalarımız var. Formalar için geç kalınmış. Eski yönetim bir hazırlık yapmamıştı. Geç sipariş verdiğimiz için bir gecikme söz konusu olacak. Yeni sezon formalarını taraftarlarımızın beğeneceğini düşünüyoruz. Bundan önceki ürünlerin kalitesi C sınıfıydı, şu anda B sınıfına atladık. Daha kaliteli formaları yeni sezonda aynı fiyatlardan satışa sunacağız."
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor