Trabzonspor'da Vitor Hugo transferi neden askıya alındı?

Vitor Hugo transferinin askıya alınmasının sebebi ortaya çıktı

Trabzonspor'da Vitor Hugo transferi neden askıya alındı?

Haber61 Spor Servisi

Transfer çalışmalarını sürdüren ve stoper takviyesi yapmak isteyen Trabzonspor, Palmerias'tan Vitor Hugo ile anlaştıktan sonra Türkiye'ye davet etmiş ve transfer son anda iptal olmuştu.

Transferin iptal olmasının arkasında futbolcunun menajerinin son anda yeni bir istekte bulunması olduğu ortaya çıktı.

Haber61'in edindiği bilgilere göre; Bordo mavililer Palmerias ile anlaştıktan sonra Vitor Hugo ile de her konuda anlaşmaya vardı. Brezilyalı stoperle yıllık 1 Milyon Euro garanti ücret ve bu ücretin 10 eşit parçada ayda primler hariç 100 Bin Euro şeklinde ödenmesi konusunda söz kesildi. Bu gelişmenin ardından Hugo Türkiye'ye davet edilirken futbolcunun menajeri son anda anlaşmaya yeni bir madde eklemek istedi. Menajer, oyuncuya her ay ödenecek olan 100 Bin Euro'nun en fazla iki gün gecikmesi halinde ana para üzerinden yüzde 20'lik bir faiz işlenmesini istedi.  Bu talep üzerine Trabzonspor yönetimi de geri adım atarak transferi askıya aldı.

Bordo mavililer, Brezilya ekibi Palmerias ile herhangi bir sorun yaşamazken, menajere ekstra isteğinden vazgeçmesi durumunda transferin yeniden gündeme geleceği bildirildi.

Trabzonspor şimdilik bu transfer için beklemeye geçerken diğer alternatifler için çalışmalar sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler