Trabzonspor'da UEFA bekleyişi sürüyor

Trabzonspor'da Başkan Yarcımcısı Bülbüloğlu UEFA'nın karar verme sürecinin uzayabileceğini söyledi. Yeni sezon yapılanmasına UEFA’nın Finansal Fair Play Kriterleri kapsamında alacağı kararın ardından yön verecek olan Trabzonspor’da stresli bekleyiş devam

Trabzonspor'da UEFA bekleyişi sürüyor

Trabzonspor'da Başkan Yarcımcısı Bülbüloğlu UEFA'nın karar verme sürecinin uzayabileceğini söyledi.

Yeni sezon yapılanmasına UEFA’nın Finansal Fair Play Kriterleri kapsamında alacağı kararın ardından yön verecek olan Trabzonspor’da stresli bekleyiş devam ederken Başkan Yardımcısı Önder Bülbüloğlu, sürecin biraz daha uzayabileceğini söyledi.
 
Süreci en az hasarla atlatmayı hedeflediklerini belirten Başkan Yardımcısı Bülbüloğlu, görüşmelerin devam ettiğini belirtti, "Bu hafta ilgili kararın açıklanması konusunda bir beklentimiz vardı ancak süreç biraz daha uzayacak gibi görülüyor. İnşallah bu dosyayı en hafif hasar ile kapatacağız. İnancımız ve beklentimiz bu yönde" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler