Trabzonspor’da transfer çalışmaları başlıyor! Başkan Doğan detayları Haber61’e açıkladı

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, Haber61’e özel açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor’da transfer çalışmaları başlıyor! Başkan Doğan detayları Haber61’e açıkladı

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, Haber61’e transfer dönemi ve çalışmalar hakkında özel açıklamalarda bulundu.

Haber61 Genel Yayın Yönetmeni Tuncay Lakot’a konuşan Başkan Doğan, transfer konusunda yaptığı açıklamalarda şu ifadeleri kullandı;

'Transfer konusunda listeleri son aşamaya getirdik hemen hemen. Önümüzdeki günlerde görüşmelere başlayacağız. Belli bir oyuncu kısmını bu dönem devre arasında ama asıl büyük operasyon dönem sonu olacak gibi duruyor. Mevkiler konusunda yorum yapmayayım.

“HOCAMIZ DA NASIL GEÇECEĞİNİ BİLİYOR”
Trabzonspor’un başarısı için ne gerekiyorsa yapmaya çalışıyoruz. Hocamızda bu dönemin nasıl geçeceğini biliyor. Daha önce burada şampiyonluk yaşadı. Belli başlı transfer dönemlerini beraber yaşadık. Herkes çok sıkı çalışıyor.

ertugrul-dogan-haber61e-konustu.webp

“HATA YAPILMAMASI LAZIM”
Hata yapılmaması lazım. Daha önce hatalar yapılmadı mı, yapıldı. Benim döneminde de hatalar olabilir. Ama bunları minimum düzeye indirmek zorundayız. Hem izleme komitemiz hem hoca ve ekibi. Bizler ayrı ayrı çalışmalar yürütüyoruz.

“HOCAMIZIN DA İSTEDİĞİ OYUNCULAR…”
İzleme komitesinin onay verdiği, hocamızın da istediği oyuncuları mali durumlarının uygunluğuna göre Trabzonspor bünyesine katmaya çalışacağız.'

baskan-dogan-haber61e-ozel-aciklamalarda-bulundu-001.webp

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler