Trabzonspor Başkanı Doğan Haber61’e açıkladı! “Şubat sonuna kadar 35 milyon Euro’yu bulan ödemeler var”

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, Haber61’e özel açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor Başkanı Doğan Haber61’e açıkladı! “Şubat sonuna kadar 35 milyon Euro’yu bulan ödemeler var”

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, Haber61 Genel Yayın Yönetmeni Tuncay Lakot’un sorularını yanıtladı.

Bordo mavili takımın şubat ayı sonuna kadar 35 milyon Euro’yu bulan ödemeleri olduğunu ifade eden Başkan Doğan, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;

“Bunlar belli bir dönemin yarattığı problemler değil, belli bir sürecin yarattığı problemler. Türk futbolunun genel problemi. Biz buradan ayrışmak durumundayız. Biz önümüzü görmek, şampiyonluklar yaşayıp, o şampiyonlukları sürdürülebilir hale getirmek istiyorsak bunlardan ayrılıp yeni bir sistem kurmak zorundayız. Yeni gelir getirici kalemler bulmak zorundayız.

“3 GÜN İÇİNDE 17 MİLYON EURO ÖDENMİŞTİ”

Geldiğimiz günden beri kasadan çıkan para 90 milyon Euro’yu geçmiş. 3 Milyar TL’nin üzerinde bir parayı konuşuyoruz. Geldiğimiz dönemde 3 gün içinde 17 Milyon Euro ödenmişti. Bunlar ödenemeseydi, 50 Milyon Euro bir tazminat ve artı kontratlardan gelen borçlar, çok farklı bir tabloyu konuşuyorduk. Bizim bunlardan sıyrılmamız lazım.

trabzonspor-baskani-dogan-haber61e-acikladi-subat-sonuna-kadar-35-milyon-euroyu-bulan-odemeler-var.webp

“KENDİMİ DE SORUMLU TUTTUĞUM İÇİN…”

O dönemde ben de vardım. Zaten bu bizim eski dönemimizle alakalı bir problem değil yılların getirdiği bir problem. Ama bizim dönemimizde olan dönemle alakalı kendimin de sorumluluğu olduğunu hissettiğim için bu göreve talip olduğumu söylemiştim defalarca. Aynı şeyleri tekrarlıyorum. Aynı yanlışların yapılmaması lazım. Bunun için uğraşıyoruz. Ama gerçekten çok zor.

“ŞUBAT SONUNA KADAR 35 MİLYON EURO’LARI BULAN ÖDEMELER VAR”

Bugünden itibaren şubat sonuna kadar 35 milyon Euro’yu bulan ödemeler var. Hepsini planlamaya çalışıyoruz. Ama yapabilecek güce sahibiz. İnşallah camiamızın psikolojik anlamda desteğini alarak bu sorunların üstesinden geleceğiz.”

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler