Trabzonspor'da sorunlar çözülüyor

UEFA lisansı alamayan Trabzonspor'da Başkan Muharrem Usta bu sorunu gidermek için 2 ayrı bankadan 15 Milyon TL'ye yakın bir kredi aldığı öne sürülmüştü. Bu kredilerin gelmesiyle birliklte Başkan Usta'nın, acil borçları temizleyerek UEFA lisansını almaya ç

Trabzonspor'da sorunlar çözülüyor
UEFA lisansı alamayan Trabzonspor'da Başkan Muharrem Usta bu sorunu gidermek için 2 ayrı bankadan 15 Milyon TL'ye yakın bir kredi aldığı öne sürülmüştü. Bu kredilerin gelmesiyle birliklte Başkan Usta'nın, acil borçları temizleyerek UEFA lisansını almaya çalıştığı belirtildi.
 
Belkalem’in alacağının tamamının yatırıldığı, Constant’a ise bir ön ödeme yapıldığı, kalan bölümün de taksitlendirildiği öğrenildi. Yönetim 1 ay içinde tüm ödeme işlemlerini halletmek istiyor.
 
Sponsorluk işinde kritik aşamalar
 
Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, yeni sezona kaynak yaratabilmek için sponsorluk görüşmelerini aralıksız sürdürüyor. Yakın geçmişte birçok önemli firmayla hem forma hem stat reklamı hem de Akyazı’nın isim hakkı için temaslarda bulunan Usta’nın final buluşmalarını liglerin bitmesiyle beraber yapacağı öğrenildi. Trabzonspor özellikle isim hakkından yeni dönemin transferlerini karşılayacak bir ödeme ve böylece rahat bir nefes almayı planlıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor