Trabzonspor'da sıkıntı yine baş gösterdi

Sezon boyunca sakatlıklardan kurtulamayan Trabzonspor'da yarın akşam oynanacak olan Kasımpaşa maçı öncesinde yine kadro sıkıntısı yaşanıyor. Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında Hüseyin Avni Aker stadında Kasımpaşa ile karşı karşıya gelecek olan bordo ma

Trabzonspor'da sıkıntı yine baş gösterdi

Sezon boyunca sakatlıklardan kurtulamayan Trabzonspor'da yarın akşam oynanacak olan Kasımpaşa maçı öncesinde yine kadro sıkıntısı yaşanıyor.

Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında Hüseyin Avni Aker stadında Kasımpaşa ile karşı karşıya gelecek olan bordo mavililerde sakat ve cezalı oyuncuların fazlalığı takımın emanet edildiği U21 takımı antrenörü Taner Yılmaz ve kaleci antrenörü Ahmet Başkır'ı zorluyor.

Salih, Cardozo, Mehmet Ekici ve Yusuf Erdoğan'nın kart cezası nedeniyle oynayamayacakları karşılaşmada Erkan, Bosingwa ve Onur izinli, Ramazan ise sakat olduğu için forma giyemeyecek. Güray, Douglas ve Akakpo’nun ise oynayıp oynayamayacağı maç günü belli olacak.

Muhammet Demir'in izinden çağırıldığı ancak yapılan kontrollerde sakatlığı bulunduğu için oynayamayacağı belirlendi. Kadro dışı bırakıldıktan sonra affedilen Cavanda'nın da sakatlığının bulunduğu belirtildi. Bu oyuncunun da oynayamayacağı ifade edildi.

Öte Yandan Muhammet Beşir'in Burnunda çatlak olduğu ve antrenmanlara maske ile çıkan oyuncunun karşılaşmada forma giymesinde sakınca olmadığı belirlendi.

19428-6v3g5q6s.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler