Trabzonspor'da o devir kapandı!

Mali konularda oldukça sıkıntılı günler yaşayan Trabzonspor'da Başkan Yardımcısı Önder Bülbüloğlu artık savurgan bir yapıda olunamayacağını söyledi.   Bülbüloğlu,  yaptığı açıklamada, kararlı bir şekilde çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek, "UEFA ile

Trabzonspor'da o devir kapandı!
Mali konularda oldukça sıkıntılı günler yaşayan Trabzonspor'da Başkan Yardımcısı Önder Bülbüloğlu artık savurgan bir yapıda olunamayacağını söyledi.

Bülbüloğlu,  yaptığı açıklamada, kararlı bir şekilde çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek, "UEFA ile yapılan bir anlaşmamız var. Kulüp olarak mali kriterlere uymak zorundayız. 6 ayda bir UEFA'ya rapor sunacağız. Bu konuda Kasım ayında ilk sınavımızı vereceğiz. Bir sorun yaşayacağımızı düşünmüyorum. Çünkü ciddi ve kararlı bir şekilde çalışıyoruz. Tabi bundan sonra savurgan olmayacağız. Kimse artık bizden yüksek ücretli transferler beklemesin. Bu kulübü ayağa kaldırabilmek için bundan sonra dikkatli davranacağız" dedi.

"HER ŞEYİN FARKINDAYIZ"

Kadrodaki oyuncularla ilgili ciddi bir çalışma içerisinde olduklarını ifade eden Bülbüloğlu, şöyle konuştu:

"Şişkin bir kadromuz var. Kadrodaki oyuncu sayısını düşüreceğiz. Bu konuyla başkanımız Muharrem Usta bizzat ilgileniyor. Mütevazi bütçemizle mücadeleci kadro oluşturacağız. Taraftarımız bize güvensin, destek versin. Her şeyin farkındayız ve arzu edilen Trabzonspor’u izlettireceğiz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor