Trabzonspor'da Muharrem Usta'dan Lucescu itirafı

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta'nın başkanlık seçimindeki vaadi olan Lucescu ile igili önemli bir detayı açıkladı   Karadeniz Gazetesi'ne konuşan Muharrem Usta, Lucescu'nun bordo mavili kulübün kapısından döndüğünü açıkladı. İstikrarlı bir hocanın şart

Trabzonspor'da Muharrem Usta'dan Lucescu itirafı
Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta'nın başkanlık seçimindeki vaadi olan Lucescu ile igili önemli bir detayı açıkladı
 
Karadeniz Gazetesi'ne konuşan Muharrem Usta, Lucescu'nun bordo mavili kulübün kapısından döndüğünü açıkladı. İstikrarlı bir hocanın şart olduğunu aktaran Usta, Lucescu'nun tam Trabzonspor'a göre olduğunu belirterek " Nereye gitse başarılı olan deneyimlibir hoca. Neredeyse işi bitiriyordum. Hatta Lucescu Romanya'dan 5 ay için bir hoca gönderip daha sonra takımın başına geçecekti. Ancak Türkiye'de bazı kişiler işi bozdu. Ukrayna Federasyonu dahil olmak üzere Lucescu'ya resmi yazı göndererek " Ne oluyor, yeter, sen kulübün başındasın" şeklinde uyarıyor. Takımının UEFA'da yarı finale yükselmesiyle Rumen hoca görüşmeleri askıya aldı" dedi.
 
UEFA'da durumun da ortada olduğunu kaydeden Usta " Teknik direktör maliyetlerinin olduğu dosya UEFA yetkililerinin önünde. Adımlarımızı ona göre hesaplayarak atmamız gerekiyor. Bu saatten sonra Lucescu artık bize pahalı. Ancak takımı ayağa kaldırabilecek kaliteli birileri olabilir." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler