Trabzonspor'da koronavirüs endişesi! İki futbolcu uyarıldı

Trabzonspor'da milli takımlara giden yabancı oyuncular için koronavirüs endişesi başladı.

Trabzonspor'da koronavirüs endişesi! İki futbolcu uyarıldı

Haber61 - Spor Servisi

Mali ve Katar ile yapılan milli maçlar sonrası Trabzon'a dönen ve koronavirüse yakalandığı belirlenen Trabzonspor'un golcü ismi Ekuban 3 hafta sahalardan uzak kalmıştı. 

Yeni iyileşen ve Alanyaspor karşılaşmasında forma giyen Ekuban bu sefer de Gana'nın Sudan ile yapacağı Afrika Uluslar Kupası Elemeleri karşılaşmasının aday kadrosuna çağırıldı. 12 Kasım ve 17 Kasım'da yapılacak maçlar için çağırılan Ekuban için koronavirüs endişesi yaşanıyor. 

Ayrıca Trabzonspor'un milli takıma çağıran bir diğer yabancı oyuncusu ise Hosseini oldu. İran'ın Bosna Hersek ile oynayacağı aday kadroya çağırılan Hosseini'nin de aynı sorunla karşılaşmaması için dikkatli olmaları istendi.

Bordo mavililer iki oyuncunun da sağlıklı bir şekilde geri dönmesi için tüm tedbirleri almaları yönünde tüm uyarıları yaptı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler