Trabzonspor'da ilk hedef tamam! İkinci hedef Kupa...

Trabzonspor ilk hedefi olan 3.lüğü garantiledi.

Trabzonspor'da ilk hedef tamam! İkinci hedef Kupa...

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'de 37. hafta mücadelesinde Başakşehir'i deplasmanda Onuachu'nun golüyle 1-0 mağlup etti.

Bordo-mavililer, bu sonuçla birlikte Başakşehir'in 6 puan önüne geçerek sezonu 3. sırada tamamlamayı garantiledi.

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı ilk hedeflerini gerçekleştirdiğini belirterek, ikinci hedefleri olan Ziraat Türkiye Kupası Finali içinde en iyi şekilde hazırlanacaklarını belirtti.

Abdullah Avcı, Başakşehir galibiyetinin ardından sonra konuya yönelik yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

İLK HEDEF TAMAM

"9. hafta geldiğimizde gerçekçi hedefimiz üçüncülük ve kupa finaliydi. Çok inişler çıkışlar yaşadık, bazen ritmimizi kaybettik ritmimizi kazandık. En iyi iki orta saha oyuncum yurt dışına gittiler takviye yapamadık. Sakatlar Afrika Kupası vardı. Koyduğumuz iki hedeften birini bugün gerçekleştirdik.

İKİNCİ HEDEF İÇİN HAZIRLIKLAR DEVAM EDİYOR

Oyun üstünlüğü, oyuna sadık kalmak hem hücumda hem de savunmada bunu başarabilmek güzel. Özellikel Türkiye Kupası finaline giderken böyle bir yerde kazanmak ve üçüncülüğü garanti altına almak Avrupa kupaları açısından çok iyi. Şimdi iyi bir şekilde finale hazırlanacağız."

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler