Trabzonspor'da Avcı'dan Beşiktaş maçı sözleri! "Zihinsel ve fiziksel olarak..."

Trabzonspor'da Teknik Direktör Abdullah Avcı, Beşiktaş ile oynanacak olan Türkiye Kupası finaline dair konuştu.

Trabzonspor'da Avcı'dan Beşiktaş maçı sözleri! "Zihinsel ve fiziksel olarak..."

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'de 37. hafta mücadelesinde Başakşehir'i deplasmanda Onuachu'nun golüyle 1-0 mağlup etti.

Bordo mavililerde Teknik Direktör Abdullah Avcı, mücadele sonrası yaptığı değerlendirmede Beşiktaş ile Çarşamba günü oynanacak olan Türkiye Kupası finaline dair de konuştu.

Avcı'nın açıklaması şu şekilde;

"Buranın ruhunu bilen bir teknik ekibiz. Koyduğumuz üçüncülük hedefi ve kupa hedefinin birini gerçekleştirdik. Yanlış planlama karşılığında bütün takımların yaşadığı sıkıntıları yaşadık. Ocak çok sorun yaşadık. Afrika Uluslar Kupası var, aynı ayda 9 maç oynuyorsunuz, sonra 2 hafta maç oynamıyorsunuz. Sakatlarımız vardı, 1 haftada 3 maç kaybettik. Çok iniş çıkışlar yaşandı. Geri dönenlerle birlikte doğru oyun oynamaya başladık. Bu şehrin nasıl bir oyun istediğini biliyorum. Önümüzdeki sene daha hızlı, agresif, vazgeçmeyen, inadıyla oynayan bir Trabzonspor olacak. Finale zihinsel ve fiziksel olarak hazırlanacağız. Trabzonspor taraftarı bizimle beraberdi bugün. Kupada da destek olacaklar. Umarım önümüzdeki sene bizi yalnız bırakmazlar."

"Her zaman her yerde olduğu gibi finalde bizimle olacak taraftarımız. Bugün mevcut kadromuzla oynadık. Beşiktaş çok büyük bir kulüp, büyük bir camia. Bu finaller her zaman keyifli ve zordur. Olimpiyat Stadı'nda 70 bin kişi olacak, bir futbol şöleni olmasını istiyoruz. Teknik adam olarak birçok kategorilerde çalıştım, hepsinde bir kupa aldım. Türkiye Kupası, camiama hediye etmek istediğim bir kupa."

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler