Trabzonspor’da her şey UEFA’ya bağlı

Trabzonspor Futbol Koordinatörü Yılmaz Büyükaydın, Bordo mavili kulüpte her şeyin UEFA’nın vereceği karara bağlı olduğunu söyledi. Büyükaydın, Spor Toto Süper Lig’in 33. Haftasında deplasmanda Antalyaspor ile karşı karşıya gelecek olan Trabzonspor’un Mehm

Trabzonspor’da her şey UEFA’ya bağlı

Trabzonspor Futbol Koordinatörü Yılmaz Büyükaydın, Bordo mavili kulüpte her şeyin UEFA’nın vereceği karara bağlı olduğunu söyledi.

Büyükaydın, Spor Toto Süper Lig’in 33. Haftasında deplasmanda Antalyaspor ile karşı karşıya gelecek olan Trabzonspor’un Mehmet Ali Yılmaz Tesislerinde yaptığı antrenman sonrasında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Açıklamaları izlemek için alttaki resme tıklayınız!

yilmaz-buyukaydin-haber61e-konustu-001.jpg

Büyükaydın, UEFA’dan ceza gelememesini arzu ettiklerini belirterek, “UEFA’dan ceza gelmemesini arzu ediyoruz ama maalesef bazı şartlar kriterler var ortada. Bu kriterler yerine gelmemişse. Geçmişte yapılan ödemeler borçlar zamanında yapılmamışsa, kulübü UEFA’ya ve bazı yerlere veren oyuncular, menajerler, kulüpler var. Bunların elindeki çekler, senetler bir şekilde temizlenmeden olmuyor. Kulübün geliri ile gideri arasında çok büyük bir uçurum var. Önümüzdeki sene ile ilgili olarak bir takım planlar veriyorsun UEFA’ya. Bunları denetleyerek onun üzerinden bir değerlendirme yapacak. Ceza vermemesini arzu ediyoruz ama mutlaka bir şeyler çıkacak” dedi.

Yapılacak transferlerin ve gelecek sezon planlamasının bu karara bağlı olduğunu vurgulayan Yılamz Büyükaydın, “Yapacağınız transferi, alacağınız hocayı yasak gelirse nasıl yapacaksınız. Gelmezse de bir hazırlığınız olması lazım. Gelecek sene için takımın eksiklerini biliyoruz. Hangi mevkilerde sorun yaşıyorum biliyoruz. Bir taraftan scout ekibi, bir taraftan bize uyabilecek teknik direktör konusundaki girişimlerimiz. En azından bir hazırlığımız olsun elimizde diye bir takım girişimlerimiz var. Yarın bir anda karşınıza çıktığınız zaman, ha dediğinizde her şeyi çözemiyorsunuz. Onlarda geleceğini planlayacağı için bir yerlere söz vermiş oluyor. Sizde bunlara hazır olmak için verileriniz elinizde hazır bekliyorsunuz. En kısa sürede UEFA’dan gelecek cevaba göre yol haritasını çizmek için elimizdeki doneleri değerlendireceğiz” şeklinde konuştu.

Haber: Tuncay Lakot

Kamera: Tolga Şahin

Açıklamaları izlemek için alttaki resme tıklayınız!

yilmaz-buyukaydin-haber61e-konustu-001.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor