Trabzonspor’da genç oyunculara gün doğdu

Trabzonspor’da 5 oyuncunun kadro dışı bırakılması sonrasında kalan maçlarda genç oyunculara şan verilecek. Bordo mavili ekipte Sadi Tekelioğlu döneminde A takımda şans bulmaya başlayan ancak Hami Mandıralı’nın göreve gelmesiyle kadro derinliği kazanıldığı

Trabzonspor’da genç oyunculara gün doğdu

Trabzonspor’da 5 oyuncunun kadro dışı bırakılması sonrasında kalan maçlarda genç oyunculara şan verilecek.

Bordo mavili ekipte Sadi Tekelioğlu döneminde A takımda şans bulmaya başlayan ancak Hami Mandıralı’nın göreve gelmesiyle kadro derinliği kazanıldığı için geri planda kalan genç oyunculara gün doğdu. Bordo mavili yönetim, ligde kalan 4 maçta gençlere daha fazla şans verme kararı aldı.

Genç oyuncular Muhammet Beşir, Yavuz, Semih, Melih, Yusuf Yazıcı, Savaş, Abdülkadir, Mehmet Yeşil ve Denizhan'ın kalan haftalarda kendilerini gösterip A takımda kalıcı olarak forma giymeleri hedefliyor.

Trabzonspor yönetimi dün aldığı karar sonrasında Erkan Zengin, Marko Marin, Luis Cavanda, Sefa Yılmaz ve Fatih Atik kadro dışı bırakılmışlardı. Özer Hurmacı ise kadro dışı bırakılma kararını tanımamış ve bugün yapılan antrenman çıkmıştı.  

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor