Trabzonspor'da Galatasaray ve Juventus maçı öncesi büyük sıkıntı

Trabzonspor'da Poyraz Efe Yıldırım'ın takımdan ayrılması ve Oğuzhan Yılmaz'ın sakatlığı, U19 takımı teknik direktörü Eyüp Saka'yı Galatasaray ve Juventus maçı öncesi arayışlara itti.
Trabzonspor'da Galatasaray ve Juventus maçı öncesi büyük sıkıntı

Trabzonspor U19 takımı, ligdeki Galatasaray maçının ve UEFA Gençlik Ligi son 32 turunda sahasında konuk edeceği İtalya'nın Juventus takımıyla oynayacağı mücadelenin öncesinde sıkıntılarla karşı karşıya kaldı. Poyraz Efe Yıldırım'ın takımdan ayrılması ve Oğuzhan Yılmaz'ın sakatlığı, teknik direktör Eyüp Saka'yı yeni arayışlara itti.

Trabzonspor U19 takımı, 8 Şubat Cumartesi günü Galatasaray ile, 12 Şubat Çarşamba günü ise saat 18:00'de UEFA Gençlik Ligi son 32 turunda İtalya'nın Juventus takımıyla karşılaşacak. Bu önemli maçlar öncesinde, takımdan ayrılan oyuncular ve yaşanan sakatlıklar, teknik direktör Eyüp Saka'yı düşündürüyor.

Bordo-mavililer, Poyraz Efe Yıldırım'ın Ümraniyespor'a kiralanması nedeniyle bu maçta forma giyemeyecek. Ayrıca, Trabzonspor'un Çaykur Rizespor ile oynadığı ve 1-0 kazandığı maçta ayağına darbe alan Oğuzhan Yılmaz da bu mücadelede sahada olamayacak. Geçtiğimiz günlerde Trabzonspor ile sözleşmesini uzatan genç oyuncunun MR'ı çekildi ve adalesinde yırtık tespit edildi. Bu nedenle, Oğuzhan Yılmaz'ın 3 hafta sahalardan uzak kalacağı belirtildi.

Teknik Direktör Eyüp Saka, yönetiminde Trabzonspor U 19 takımı liginde 50 puan lider durumda yer alıyor.

ts-12.webp

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir