Trabzonspor'da eğer onlara teklif gelirse...

Gelecek sezon için hazırlıklarını ve planlamalarını sürdüren Trabzonspor'un kadroda bulunan yabancı oyunların tamamı için tekliflere açık olduğu belirtildi.   TEMEL KADRO KURULACAK   Bu sezon da tüm hedeflerinin uzağında kalan Trabzonspor, kadrosunda bulu

Trabzonspor'da eğer onlara teklif gelirse...
Gelecek sezon için hazırlıklarını ve planlamalarını sürdüren Trabzonspor'un kadroda bulunan yabancı oyunların tamamı için tekliflere açık olduğu belirtildi.
 
TEMEL KADRO KURULACAK
 
Bu sezon da tüm hedeflerinin uzağında kalan Trabzonspor, kadrosunda bulunan yabancı oyunculardan da beklenilen verimi alamadı. Tüm yabancı futbolcuları için yapılacak teklifleri değerlendirilecek olan bordo mavili kulüp, gelecek sezon için yeni bir yapılanmayla şampiyonluk kadrosunun temellerini kurmayı planlamaya başladı. Yönetimin kulübün çıkarları doğrultusunda yabancı futbolculara gelen teklifleri ele alacağı, uygun gördüklerini kabul edeceği belirtildi.
 
CARDOZO'YA DA YEŞİL IŞIK
 
Trabzonspor'un yapancı oyuncuları içinde yer alan futbolculardan özellikle Cardozo ve Cavanda'nın birçok kulübün transfer gündeminde olduğu öğrenildi. Bordo mavili yönetimin şartların oluşması durumunda Cardozo ve Cavanda'nı transferine yeşil ışık yakacağı ifade edildi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor