Trabzonspor'da düğüm çözülüyor

Gelecek sezon şampiyonluk yarışı içinde olmayı hedefleyen ve bu yönde çalışmalar yapan Trabzonspor'da transfer düğümü çözülüyor. Kadrosunda önemli bir yapılanmaya gitmeyi hedefleyen Trabzonspor’da iç transferde önümüzdeki günlerde önemli adımlar atılması

Trabzonspor'da düğüm çözülüyor

Gelecek sezon şampiyonluk yarışı içinde olmayı hedefleyen ve bu yönde çalışmalar yapan Trabzonspor'da transfer düğümü çözülüyor.

Kadrosunda önemli bir yapılanmaya gitmeyi hedefleyen Trabzonspor’da iç transferde önümüzdeki günlerde önemli adımlar atılması beklenirken, gönderilecek oyuncuların ardından da rota dış transfere çevrilecek.

UEFA’dan gelen bütçe kısıtlaması nedeniyle hareket alanı kısıtlı olan bordo mavililer ilk etapta bazı oyuncuları elinden çıkaracak. Bu anlamda iç transferde önümüzdeki günlerde hareketlilik yaşayacak olan Trabzonspor daha sonra da dış transfere yönelecek.


HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler