Trabzonspor’da Doğuhan Aral Şimşir gelişmesi

Trabzonspor transferde harekete geçti. Bordo mavililerin hedefindeki isimlerden biri de Doğuhan Aral Şimşir.

Trabzonspor’da Doğuhan Aral Şimşir gelişmesi

Haber61 Spor Servisi 

Süper Lig’in namağlup lideri Trabzonspor transferde gaza bastı… Bordo mavililer genç futbolcu Doğuhan Aral Şimşir’i kadrosuna katmak için girişimlerini sürdürüyor.

Sezon başında olduğu gibi transfer dönemine girilmeden hamlelerini yapan Trabzonspor, ilk olarak Kouassi’yi Trabzon’a getirdi. Yunan futbolcu Masouras için de girişimlerini hızlandıran Fırtına diğer taraftan geleceğe dönük hamleler de yapıyor. Bu noktada hedefteki isimlerin başında Danimarka kulübü FC Midtjylland’da forma giyen Doğuhan Aral Şimşir yer alıyor.

Trabzonspor gözlemcilerinin 2 yıldır izlediği 19 yaşındaki sol kanat için Danimarka ekibine 1 Milyon Euro'luk teklif yapıldığı öğrenildi. Fırtına'nın bu transfere kısa süre içerisinde nokta koyması bekleniyor.

Trabzonspor’da Doğuhan Aral Şimşir gelişmesi

Doğuhan Aral Şimşir Kimdir?
19 Haziran 2002’de Danimarka’da dünyaya gelen Türk asıllı futbolcu FC Midtjylland’da oynuyor.

Asıl mevkisi sol kanat olan, forvet ve sağ kanat olarak da forma giyebilen Doğuhan, güçlü fiziği ve tekniğiyle dikkat çekiyor.

Danimarka’da HB Köge Altyapısından yetişen genç yetenek 2017’de FC Midtjylland’ın altyapısına katıldı. Burada alt kategorilerde forma giyen Doğuhan Aral, 2021 yılında A takıma yükseldi.

Bu yıl özellikle Uefa Gençlik Ligi’nde oynadığı 4 maçta 5 gol atarak dikkatleri üzerine çeken genç sol kanat bu sezon toplam 13 maçta 9 gol 2 asistle oynadı. Doğuhan Aral, Trabzonspor U19 takımına da 1 gol attı.

Performansıyla Danimarka Milli Takımı’nın alt kategorilerine de sürekli çağrılan futbolcu, U16’da 9 maç (3 gol), U17’de 9 maç (2 gol), U18’de 2 maç ve U19’da 1 maçta şans buldu.

(Kaynak göstermeden kullanılamaz)

mouasras

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor