Trabzonspor’dan Georgios Masouras harekatı

Trabzonspor transferde atağa kalktı. Bordo mavililer Yunan yıldız Georgios Masouras için kesenin ağzını açıyor…

Trabzonspor’dan Georgios Masouras harekatı

Haber61 Spor Servisi

Süper Lig’de ilk 15 haftada en yakın rakibine 12 puan fark atarak namağlup liderliğini sürdüren Trabzonspor ara transfer dönemi gelmeden transfer hamlelerini bitirmek istiyor. Hedefteki isim Georgios Masouras...

Şampiyonluk hedefini kilitlenen Trabzonspor, bu hedef doğrultusunda transferde harekete geçti. Kouassi’yi Trabzon’a getiren Fırtına, diğer taraftan Georgios Masouras için kulübü Olimpiakos ile temaslara başladı.

7.5 Milyon Euro düzeyinde bir değeri olan Yunan sol açık için Tabzonspor’un 4 Milyon Euro civarında bir teklifle Olimpiakos’un kapısını çaldığı öğrenildi. Futbolcunun da teklif sonrası düşünmek için süre istediği kaydedildi.

Bordo mavililer 27 yaşındaki Masouras’ı kadroya katarak hücumdaki gücünü artırarak kadrosunu genişletmeyi hedeflerken kısa süre içerisinde bu transferle ilgili sonuca ulaşılması bekleniyor.

Öte yandan Trabzonspor Başkan Yardımcısı Ertuğrul Doğan da Haber61'e yaptığı açıklamada "Hocamızın istediği tüm isimleri alaccağız" diyerek transfer döneminin hareketli geçeceğinin sinyalini vermişti.

Detaylı bilgi için tıklayın: Georgios Masouras Kimdir?
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler