Trabzonspor'da büyük değişim başlıyor!

Trabzonspor sezon sonunda büyk bir değişime girecek. Sözleşmesi sona erecek isimlerin yanı sıra kiralık olarak başka takımlarda bulunan oyuncular da kulübe geri dönecek.    KÖTÜ SEZONUN SONU    2015-16 sezonunda Avrupa Ligi, Türkiye Kupası ve Süper Lig’de

Trabzonspor'da büyük değişim başlıyor!
Trabzonspor sezon sonunda büyk bir değişime girecek. Sözleşmesi sona erecek isimlerin yanı sıra kiralık olarak başka takımlarda bulunan oyuncular da kulübe geri dönecek. 
 
KÖTÜ SEZONUN SONU 
 
2015-16 sezonunda Avrupa Ligi, Türkiye Kupası ve Süper Lig’de hedeflerinin uzağında kalan Trabzonspor, perşembe günü Kasımpaşa ile oynayacağı maçla kötü geçen sezonu tamamlayacak. Gelecek sezona yeni bir yapılanmayla başlamayı hedefleyen bordo mavililer, ilk aşamada teknik direktör olarak Ersun Yanal'la el sıkıştı. Transfer çalışmalarına yeni teknik direktörüyle hız verecek olan Trabzonspor'da mevcut yapıda 7 oyuncunun sözleşmesi 30 Haziran 2016 tarihinde sona erecek.
 
TEKNİK EKİP KARAR VERECEK 
 
Bordo mavililerde kiralık oyuncular Serge Akakpo, Salih Dursun ve Marko Marin’in yanı sıra Fatih Atik, Jose Bosingwa, Mustafa Yumlu ve genç kaleci Yavuz Akgün’ün sözleşmesi doluyor. Yönetimin, bu isimlerden Fatih, Marin ve Salih'le yola devam etmeyeceği, diğer isimler konusunda ise teknik heyetle yapacağı görüşmenin ardından karar verileceği belirtildi.
 
KİRALIKLAR DÖNÜYOR
 
Osmanlıspor’dan Uğur Demirok, Kayserispor’dan Mustafa Akbaş ve Zeki Yavru, Eskişehirspor’dan İshak Doğan, Kardemir Karabükspor’dan Gökhan Alsan, Sunderland’dan Dame N’Doye ile Montpellier’den Mustapha Yatabare, kiralandıkları kulüplerden sezonun sona ermesiyle birlikte bordo mavili takımı geri dönecek.
 
Ayrıca 1461 Trabzon’a kiralanan İbrahim Demir, Uğurcan Çakır, Kurtuluş Yurt, Oğulcan Gökçe, Mehmet Kuruoğlu, Batuhan Artarslan ve Ferhat Yazgan da sezon sonunda takıma geri dönecek oyuncular arasında bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor