Trabzonspor'da bu isimlere teklif var

Önümüzdeki sezon için iyi bir takım kurma çabasındaki Trabzonspor'da takımdaki yüksek maliyetli oyuncularla ad yolların ayrılması planlanıyor. Bu noktada bazı isimlere transfer teklifi geldiği de doğrulandı.   Haber61 Spor Servisine açıklamalarda bulunan

Trabzonspor'da bu isimlere teklif var
Önümüzdeki sezon için iyi bir takım kurma çabasındaki Trabzonspor'da takımdaki yüksek maliyetli oyuncularla ad yolların ayrılması planlanıyor. Bu noktada bazı isimlere transfer teklifi geldiği de doğrulandı.
 
Haber61 Spor Servisine açıklamalarda bulunan Trabzonspor Başkan Yardımcısı Nevzat Aydın, Cardozo ile Erkan'a teklif geldiğini söyledi. Farklı ülkelerden teklfler geldiğini dile getiren Aydın "  Bunları değerlendirmeye alacağız ve bu doğrultuda karar vereceğiz ama bizim istediğimiz koşulların oluşması gerekiyor" dedi.
 
Haber61 Spor Servisi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor