Trabzonspor'da borçlar için önemli adımlar

Trabzonspor'da yeni kaynaklarla borçların eritilmesi amaçlanıyor. Trabzonspor yönetimi bir yandan gelecek sezonun kadro yapılanmasını planlarken, diğer yandan da kulübün borçlarını eritmek için kaynak arayışlarını sürdürüyor. Bu anlamda en önemli gelir ka

Trabzonspor'da borçlar için önemli adımlar

Trabzonspor'da yeni kaynaklarla borçların eritilmesi amaçlanıyor.

Trabzonspor yönetimi bir yandan gelecek sezonun kadro yapılanmasını planlarken, diğer yandan da kulübün borçlarını eritmek için kaynak arayışlarını sürdürüyor.

Bu anlamda en önemli gelir kaynağı olarak görülen Akyazı Stadı'nın isim hakkı için sponsorluk görüşmelerinin devam ettiği ve sona yaklaşıldığı belirtildi.

Başkan Muharrem Usta ve yönetimin, hacizli dosyaları kapatmak adına da önemli adımlar attığı, ödemesi geciken oyuncuların da alacaklarının ödenerek serbest kalma ihtimallerinin önüne geçildiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor