Trabzonspor’da bir istifa daha! Fenerbahçe logosu sonu oldu

Trabzonspor’da basın biriminde yıllardır görev yapan ve geçtiğimiz günlerde işine son verilen Levent Tan’ın iddiaları istifayı beraberinde getirdi.

Trabzonspor’da bir istifa daha! Fenerbahçe logosu sonu oldu

Trabzonspor'da bugün bir istifa gelişmesi daha yaşandı.

Medya ekibinden dün ayrılan Levent Tan'ın açıklamaları sonrasında sosyal medya ekibinde çalışan bir kişi daha görevinden ayrıldı.

Tan, sosyal medya hesabından Trabzonspor sosyal medyasının Fanatik Fenerbahçeli Caner Kolağasıgil’e emanet edildiğini ileri sürerek, Kolağasıgil’in ilk fırsatta resmi hesaptan “En Büyük Fenerbahçe” yazabilecek potansiyelde olduğunu iddia etmişti.

Açıklama ile beraber Kolağasıgil’'in Fenerbahçe logolu Sweatshirt giydiği sosyal medya profilini paylaşmıştı.

Yaşanan bu gelişme üzerine Caner Kolağasıgil sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile görevinden ayrıldığını duyurdu.

Kolağasıgil açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

"Büyük Trabzonspor taraftarına;

Bugün hakkımda sosyal medya üzerinden yaratılmaya çalışan algı ile ilgili açıklama yapma gereği doğmuştur. Hakkımda çıkartılan karalama kampanyasının hiçbir gerçekliği ve geçerliliği yoktur.

14 senelik gazetecilik kariyerim boyunca çeşitli yerlerde başarıyla çalıştım. Bir ay öncesinde ise Trabzonspor Kulübü'nde sosyal medya ekibinin bir parçası olarak çalışmaya başladım. Bu süreçte de tam anlamıyla geçmişimden bağımsız olarak 7/24 çalışma prensibi ile görevimi yürüttüm. Ayrıca bu çalışma sırasında gerekli ekipmana sahip dahi değilken; kendi imkanlarımla işi yürütmeye çalıştım. Hatta iç saha maçında oynanan Monaco maçında evimde internet bile olmamasına rağmen, telefonumun internetiyle maçı takip edip en iyi şekilde sosyal medya hesaplarından vermeye çalıştım. Bu ayrıntıya önem verme nedenim çalışma prensibimin doğru anlaşılmasıdır.

Gazetecilik kariyerim boyunca Fenerbahçe, Galatasaray, Trabzonspor, Beşiktaş, espor ve basketbol haberleriyle ilgilendim.

Herhangi bir taraftarlık yaparak bugüne kadar hiç ön planda olmadım. Aksine işime duyduğum saygı nedeniyle, çalıştığım kurum her zaman benim için önceliklidir.

Trabzonspor camiasında da aynı özveri ile göreve başladım. Ancak bu süreçte hakkımda iddialarda bulunan Trabzonspor'un eski personeli Levent Tan isimli şahıs bana işi göstermesi gerekirken kendi görevini bile yerine getirmemiş ve bana zarar vermek isterken Trabzonspor'a zarar vermiştir.

Normalde görevi öğreterek yönlendirmesi gerekirken Levent Tan, bir anda işlerimizi engellemeye çalışacak söylem ve hareketlerde bulunmuştur.

Bu konu aynı zamanda sosyal medya ekibinin işlerine de zarar vermiştir.

Kariyerim boyunca ilk defa böyle bir karalama kampanyası ile karşı karşıya kaldım. Çalıştığım dönemde Fenerbahçe haberlerini takip ettiğim için bio'mda yer alması ayrıca basketbola sempatim olması nedeniyle Fenerbahçe Beko'nun maçlarını canlı yayında yorumluyor olmam nedeniyle sweatini giydim. Ayrıca Anadolu Efes EuroLeague maçlarını da birçok sefer yorumladım.

İşin özeti bir kariyer hedefiyle çıktığım bu yolda Trabzonspor camiasına hizmet edebilmek için yola çıktım. Yanlış anlaşılma olduysa taraftarlardan özür dileyerek görevimden ayrıldığımı duyuruyorum.

Ayrıca hakkımda iddialarda bulunan ve asıl kulübe zarar vermeye çalışan, beni kamuoyunda hedef haline getiren Levent Tan isimli şahsı ve ailem ya da hakkımda şahsıma zarar getirecek her türlü mesajı benimle paylaşan kişilere karşı savcılığa suç duyurusunda bulunulacaktır.

Saygılarımla,"

Haber61 - Spor Servisi - 

Trabzonspor’da bir iddia daha! Fenerbahçeli olduğu iddia edilmişti

Trabzonspor’da bir iddia daha! Fenerbahçeli olduğu iddia edilmişti

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler