Eski çalışandan bomba sözler “Trabzonspor Sosyal medyası Fenerbahçeliye emanet!”

Trabzonspor'da medya birimindeki hareketlilik bir türlü bitmiyor. Şimdi de eski çalışan Levent Tan'ın iddiaları gündeme bomba gibi düştü.

Eski çalışandan bomba sözler “Trabzonspor Sosyal medyası Fenerbahçeliye emanet!”

Trabzonspor medya biriminden ayrılıklar sürüyor.

Daha önce 4 çalışanın işine son veren bordo mavili yönetim son olarak Levent Tan ile de yollarını ayırdı.

Tan, ayrılık sonrası ortaya bomba iddialar attı.

Tan, Trabzonspor sosyal medyasının Fanatik Fenerbahçeli  Caner Kolağasıgil’e emanet edildiğini söyledi. Ayrıca Kolağasıgil’in ilk fırsatta resmi hesaptan “En Büyük Fenerbahçe” yazabilecek potansiyelde olduğunu belirtti.  Tasarımların Beşiktaşlı bir isme yaptırıldığını, Galatasaraylı bir isime ise çalışmadan maaş bağlandığını söyledi.

İşte Tan’ın o açıklamaları:

FgDgQ8eXoAE544q

“Vasıfsız”lığın bazı dereceleri, evreleri vardır. Mesela; şampiyon takımın sosyal medyasını on binlerce başvuru arasından Fanatik Fenerbahçeli Caner Kolağasıgil’e veriyorsanız, siz gerçek bir “vasıfsız”sınız demektir!

FgDgQ8dXwAIshXw

Fenerbahçeli Caner Kolağasıgil, her fırsatta sizi sabote ediyorsa, ilk fırsatta resmi hesaptan “En Büyük Fenerbahçe” yazabilecek potansiyeldeyse ve siz bunu anlayamıyor, hâlâ çalıştırmaya devam ediyorsanız o zaman siz su katılmamış bir “vasıfsız”sınız demektir!

FgDgQ8fXwAAejeT (1)

Eğer ki, daha önce Beşiktaşlı Osman İbiş’i Trabzonspor’un maaşlı elemanı yapıp, sosyal medya tasarımlarını bile bile Trabzonspor düşmanı Beşiktaşlı İbiş’e yaptırıyorsanız, o zaman “vasıfsız”lık sizin ruhunuzda var demektir.

FgDguTcXoAEfcmH

Ya da daha önce kendi şirketinize iş yapan Galatasaraylı Cihangir Akkurt’u yine Trabzonspor’un personeli yapıp hiçbir iş yaptırmadan aylarca maaşa bağlıyorsanız, o zaman siz “vasıfsız”lığı alışkanlık haline getirmişsiniz demektir.

FgDgwASWIAAJVAw

Biz hiçbir insana hak etmediği sıfatlar yüklemeyiz. Bir kişiye “vasıfsız” diyorsak, bu onun aslında çok daha fazlasını hak etmesine rağmen, nezaketimizden ödün vermediğimiz içindir!

FgDg4pmXgAMLos_

FgDg4qfXwAAxWzD

FgDg8V_XoAAetwA

FgDg8WsWAAAOnEn

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor