Trabzonspor'da başarının şifresi: Güven ve Huzur

Trabzonspor'da oyunculardan birkaçı ile görüşen yeni Teknik Direktör Ersun Yanal'ın güven ve huzur ortamının sağlanması halinde herşeyin yoluna gireceği görüşünü aldığı ifade edildi. Beklentilerin çok uzağında kalan Trabzonspor’da futbolcuların performans

Trabzonspor'da başarının şifresi: Güven ve Huzur

Trabzonspor'da oyunculardan birkaçı ile görüşen yeni Teknik Direktör Ersun Yanal'ın güven ve huzur ortamının sağlanması halinde herşeyin yoluna gireceği görüşünü aldığı ifade edildi.

Beklentilerin çok uzağında kalan Trabzonspor’da futbolcuların performansı da tabloda en önemli etkenlerden biri oldu. Ancak oyuncuların bu gelinen noktanın birçok sıkıntının birleşmesinden kaynaklandığı görüşünde olduğu öğrenildi.
 
Yeni teknik patron Ersun Yanal’ın görüştüğü ve iç bünyedeki sorunlar hakkında bilgi aldığı birkaç yıldızın Yanal’a “Evet, takım olarak biz de beklentilerin çok uzağında kaldık. Ancak burada dış etkenlerin sebebi çok. Kulüp içindeki çok başlılık, ödemelerdeki sorunların en üst seviyeye ulaşması ve büyük bir belirsizliğin yaşanması, hepsine ek olarak bir de taraftarın bize sırt dönmesi, her şeyi alt üst etti. Oyuna konsantre olmaya çalışan futbolcular bile yeri geldi bu atmosferden etkilendi. Güven ve huzur ortamı sağlanırsa her şey yoluna girer.” dediği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler