Trabzonspor’da Gençlerbirliği hazırlıkları 6 eksikle sürüyor

Trabzonspor, Gençlerbirliği karşılaşmasının hazırlıklarına Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde devam etti. Bordo-mavililerde altı oyuncu antrenmanda yer almadı.
Trabzonspor’da Gençlerbirliği hazırlıkları 6 eksikle sürüyor

Süper Lig’de Gençlerbirliği ile karşılaşacak olan Trabzonspor, maç öncesi çalışmalarını sürdürdü. Bordo-mavili ekip, bugünkü idmanı Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde gerçekleştirdi.

Çalımbay yönetiminde idman

Teknik Direktör Rıza Çalımbay yönetiminde yapılan antrenmanda oyuncuların taktik ve kondisyon ağırlıklı bir program uyguladığı belirtildi.

Sakatlıkları bulunan Esteban Alvarado, Jan Durica, Kamil Ahmet Çörekçi, Mustafa Akbaş, Abdülkadir Ömür ve Burak Yılmaz antrenmana katılmadı.

Bireysel çalışmalar yapıldı

Abdülkadir Ömür ve Kamil Ahmet Çörekçi’nin takımdan ayrı olarak salonda çalıştığı belirtildi. Mustafa Akbaş ise saha içinde takımdan ayrı düz koşu yaptı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum