Trabzonspor'a "teknik direktör" yağıyor

Gelecek sezonun hazırlıklarını yapan ve yola Hami Mandırlı ile devam etmek istemeyen Trabzonspor adeta teknik direktör yağmuruna tutuldu. Dünyanın her yerinden menajerler taradından kulübe isim verildiği belirtildi.   Sezonun bştmesini bekleyen Trabzonspo

Trabzonspor'a "teknik direktör" yağıyor
Gelecek sezonun hazırlıklarını yapan ve yola Hami Mandırlı ile devam etmek istemeyen Trabzonspor adeta teknik direktör yağmuruna tutuldu. Dünyanın her yerinden menajerler taradından kulübe isim verildiği belirtildi.
 
Sezonun bştmesini bekleyen Trabzonspor, yeni sezonda takımı emanet edeceği isim için titizlikle çalışmaya devam ediyor. Bu noktada yerli teknik direktör konusunda Ersun Yanal'ın ismi gündemde tutulurken diğer taraftan bir çok yabancı isim öneriliyor.
 
Boşta kalan bir çok teknik direktörün adı geçerken en çok dikkat çeken ise Fenerbahçe'de daha öne görev yapan Arthur Zico oldu. Hindistan'ın FC Goa takımında çalışan Brezilyalı teknik adamın yanı sıra Braga'nın hocası Fonseca ile ünlü teknik adam Juande Ramos da önerilen isimler arasında. Şu ana kadar yerli ve yabancı 100'e yakın teknik adamın, bordo-mavililere menajerler tarafından sunulduğu kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor