Trabzonspor'a Mehmetçik Vakfı'ndan teşekkür

Trabzonspor'a Mehmetçik Vakfı tarafından verilen destekler için teşekkür belgesi ve şilt verildi. Trabzonspor Kulübü'nün TSK Mehmetçik Vakfı’nın tanıtım faaliyetlerine verdikleri destekten dolayı Kulüp Başkanı Muharrem Usta ve Kulüp Asbaşkanı Ahmet Çubukç

Trabzonspor'a Mehmetçik Vakfı'ndan teşekkür

Trabzonspor'a Mehmetçik Vakfı tarafından verilen destekler için teşekkür belgesi ve şilt verildi.

Trabzonspor Kulübü'nün TSK Mehmetçik Vakfı’nın tanıtım faaliyetlerine verdikleri destekten dolayı Kulüp Başkanı Muharrem Usta ve Kulüp Asbaşkanı Ahmet Çubukçu’ya, Mehmetçik Vakfı Samsun Temsilcisi Dr.E. Kur. Alb. İbrahim Yıldırım tarafından vakıf şilti ve teşekkür belgesi verildi. 

TSK Mehmetçik Vakfı Samsun Temsilcisi Dr. E.Kur. Alb. İbrahim Yıldırım, 18 Nisan 2016 tarihinde oynanan Gençlerbirliği - Trabzonspor maçında Trabzonsporlu oyuncuların sahaya “TSK Mehmetçik Vakfı” yazılı forma ile çıkıp vakfa verdikleri destekten dolayı kulüp başkanı Muharrem Usta’yı ziyaret etti.

Ziyarette konuşan TSK Mehmetçik Vakfı Samsun Temsilcisi Dr.E. Kur. Alb. İbrahim Yıldırım, “TSK Mehmetçik Vakfı silahlı kuvvetlerde yaptığı vatan hizmeti esnasında şehit olan veya herhangi bir nedenle hayatını kaybeden erbaş ve erlerin yakınları ile malul gazi ve engelli Mehmetçiklerin kendilerine ve çocuklarına belirlenen esaslara göre ve yardım planı dahilinde ekonomik ve sosyal destek sağlamak maksadıyla kurulduğunu, halen 8 bin 869 kişi her ay Mehmetçik Vakfı tarafından sürekli yardım yapılmaktadır. Bu kişilerin 7 bin 609’unu gazi-engelli Mehmetçikler, bin 260 kişisini Mehmetçik çocuklarının oluşturmaktadır. 18 Nisan 2016 tarihinde oynanan Gençlerbirliği-Trabzonspor müsabakasında sahaya üzerinde TSK Mehmetçik Vakfı yazılı formalar ile çıkarak Vakfın tanıtımına verdikleri destekten dolayı Trabzonspor Kulübüne teşekkür ediyoruz” dedi.

20160526aw759293_01.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor