Trabzonspor’a Ibanez’den kötü haber

Trabzonspor’un transferi Ibanez sahaya çıktı.

Trabzonspor’a Ibanez’den kötü haber
Haber61 - Spor Servisi - Trabzonspor’un transfer etmek üzere görüşmelere başladığını KAP’a bildirdiği Ibanez, Kızıl Yıldız ile sahaya çıktı.

Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu ilk maçında dün akşam (12 Temmuz Salı) deplasmanda Valletta ile karşı karşıya gelen Kızılyıldız’da 88 numara ile oynayan Luis Ibanez, 90 dakika sahada kaldı. Karşılaşma Kızılyıldız’ın 2-1 üstünlüğü ile sona ererken Sırp ekibi önemli bir avantaj yakaladı.

Kızılyıldız 2. Tur ikinci karşılaşmasını evinde 19 Temmuz 2016 Salı akşamı saat 21:30’da oyanayacak. Bu karşılaşmayı da kazanması halinde tur atlayacak.

Kızılyıldız’ın tur atlayacak olması ise Ibanez’in Trabzonspor’a katılmasını geciktirecek. Oyuncunun transferinde Şampiyonlar Ligi Eleme maçlarında takımla olması yönünde anlaşma yapılmıştı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor