Trabzonspor'a haciz şoku!

Kayserispor’da transfer edilen Okay Yokuşlu’nun parası ödenmeyince Trabzonspor icralık oldu. Trabzonspor Kayserispor’dan transfer ettiği Okay için bu kulübe çek verdi. Kayseri yönetimi de bu çeki futbolcusu Cem Can’a verdi. Çek karşılıksız çıkınca bu futb

Trabzonspor'a haciz şoku!

Kayserispor’da transfer edilen Okay Yokuşlu’nun parası ödenmeyince Trabzonspor icralık oldu.

Trabzonspor Kayserispor’dan transfer ettiği Okay için bu kulübe çek verdi. Kayseri yönetimi de bu çeki futbolcusu Cem Can’a verdi. Çek karşılıksız çıkınca bu futbolcu, Trabzonspor'a haciz işlemi uygulattı. 
 
Haciz memurlarının, Trabzonspor tesislerine giderek haciz işlemi uygulamak istedi. Kayseri İcra Müdürlüğü tarafından yürütülen haciz işlemi için memurlar Trabzonspor tesislerine gelerek, bordo-mavili kulübün 201 bin TL'lik taşınır mallarına haciz işlemi uygulamak istedi.
 
Cem Can'ın transferinde kalan alacağın bir kısmını Şubat ayında Trabzonspor'dan tahsil eden ve diğer kalan kısmı için de taahhüt alan Cem Can'ın, bordo-mavili kulüp tarafından ödeme yapılmayınca haciz işlemi başlattığı iddia edildi.
 
İcraya konu olan senedin, Trabzonspor tarafından Okay Yokuşlu transferine karşılık Kayserispor'a verildiği ve kulüp tarafından da alacakların karşılık Cem Can'a verdiği belirtildi. (SporX)
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor