Trabzonspor'a büyük piyango!

Trabzonspor'da gelecek sezon için scout ekibi çalışmalarını sürdürürken bir yandan da gidecek isimler üzerine çalışmalar yapıyor. Yönetim ilk olarak gelen teklifleri değerlendirecek.   İddiaya göre Trabzonspor'un sezon başında transfer ettiği ancak beklen

Trabzonspor'a büyük piyango!
Trabzonspor'da gelecek sezon için scout ekibi çalışmalarını sürdürürken bir yandan da gidecek isimler üzerine çalışmalar yapıyor. Yönetim ilk olarak gelen teklifleri değerlendirecek.
 
İddiaya göre Trabzonspor'un sezon başında transfer ettiği ancak bekleneni karşılayamayan stoperi Douglas sezon sonunda kulüpten ayrılacak.
 
Trabzonspor'un bu oyuncuyu 2.5 milyon euro (8 milyon TL) karşılığında Portekiz ekibi S.Lizbon'a sattığı öne sürüldü. 1 milyon 500 bin euro bonservis bedeli karşılığında alınan Douglas, bordo-mavili ekiple 3 yıllık 550 bin euro karşılığında anlaşan Douglas, ilk yılında Karadeniz ekibinde hayal kırıklığı yaşattı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor