Trabzonspor'a Akyazı için kötü haber

Olaylı Fenerbahçe maçından sonra 4 maç seyircisiz oynama cezası alan Trabzonspor'a Akyazı Stadı için bir can sıkan haber daha geldi.   Bordo-mavili ekibin bu sezon Spor Toto Süper Lig’in 10. haftasında oynadığı G.Antepspor maçının ardından çıkan olaylar n

Trabzonspor'a Akyazı için kötü haber
Olaylı Fenerbahçe maçından sonra 4 maç seyircisiz oynama cezası alan Trabzonspor'a Akyazı Stadı için bir can sıkan haber daha geldi.
 
Bordo-mavili ekibin bu sezon Spor Toto Süper Lig’in 10. haftasında oynadığı G.Antepspor maçının ardından çıkan olaylar nedeniyle aldığı 2 maç ceza ile Avni Aker’de F.Bahçe maçındaki olaylar nedeniyle PFDK’dan 4 maç ceza alması sponsorları tedirgin ediyor.
 
GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR
 
Bordo mavililerin aldığı saha kapatma cezaları nedeniyle sponsorların görüşmelerde yönetimin talep ettiği rakamları aşağıya çekmek istemesi, Trabzonsor’u UEFA’nın Finansal Fair Play uygulaması konusunda da sıkıntıya sokacak.
 
Sponsorluk görüşmelerinde yönetim talep ettiği ücretlere çekimser bakan şirketler, saha kapatma cezalarını örnek göstererek rakamlarda indirime gidiyor. Bu durum gelecek yılın mali bütçesini oluşturma noktasında yönetimin elini de zora sokuyor. Yönetimin sponsor firmalar ile görüşmelerinin ise devam ettiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor