Trabzonspor yöneticisinden transfer müjdesi

Trabzonspor Genel Sekreteri Meriç’ten transfer müjdesi...

Trabzonspor yöneticisinden transfer müjdesi
Trabzonspor Genel Sekreteri Gençağa Meriç, transfer çalışmalarında son aşamaya geldiklerini belirtirken taraftarlarına müjde verdi, "Bu hafta içinde 2-3 transferi, olumlu sonuçlandırmak istiyoruz" dedi.

Genel Sekreteri Gençağa Meriç, transfer çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Gençağa Meriç, "Ülkemizde üzüntü verici olaylar yaşandı. Bu yaşananlar transfer çalışmalarını da biraz etkiledi. Bitti gözüyle baktığımız oyuncular geri adım attı. Ama ne olursa olsun istediğimiz kadroyu kuracağız" diye konuştu. Son 2 gündür yaptıkları görüşmelerde önemli yol aldıklarını ifade eden Gençağa Meriç, şunları söyledi:

"DAHA FAZLA ZAMAN KAYBETMEYECEĞİZ"

"Başkanımız da bu konuda ciddi bir çalışma yaptı. Bu hafta içerisinde 2 ya da 3 oyuncuyu açıklamayı planlıyoruz. Listedekiler olmasa da daha fazla zaman kaybetmeyeceğiz. Alternatif listemizde de çok iyi isimler var. Hatta teknik direktörümüz Ersun Yanal, bazen seçim yapmakta ikilemde kalıyor. Hepsi iyi oyuncular."

"TARAFTARI MEMNUN EDECEK GELİŞMELER YAŞANACAK" 

Daha önce İbanez ile Sheidaev’i açıkladıklarını da hatırlatan Gençağa Meriç, "5 transferimiz daha olacak. 2-3’ü bu hafta sonuçlanır. Macaristan kampına kadar hepsini yetiştirmeye çalışacağız. Belki aksama oldu, zaman uzadı ama taraftarımız merak etmesin. Hafta sonuna kadar onları da memnun edecek gelişmeler yaşanacak" dedi.

"SORUN GÖNDERİLECEKLERDE" 

En büyük sorunu gönderilecek oyuncularda yaşadıklarına da dikkat çeken Gençağa Meriç, bu konuda şunları söyledi:

"Elimizdeki maliyetli yabancı oyunculara henüz resmi teklif yok. Bizi arayıp soranlar oluyor ama resmiyete dökülmüyor. Erkan Zengin, Eskişehirspor'la görüşüyor ama bizim bonservissiz gönderme şansımız yok. Alınacak transferlerde sorun görmüyorum. En büyük sorun gönderileceklerde."
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor