Trabzonspor yendi, hayalleri yıkılan Fenerbahçe yine ağladı

Trabzonspor'un şampiyonluğunu neredeyse garantilemesi Fenerbahçe'de yankı uyandırdı

Trabzonspor yendi, hayalleri yıkılan Fenerbahçe yine ağladı

Haber61 Spor Servisi

Süper Lig'in 34. haftasında Trabzonspor Adana Demirspor'u 3-1 yenerek son 4 haftaya büyük bir avantajla girerken gelecek hafta 1 puan alması durumunda şampiyonluğunu ilan edecek.

Bordo mavililerin bu başarısı ilk olarak yine Fenerbahçe'den ses getirdi. Son haftalarda Trabzonspor'un aldığı beraberliklerle şampiyonluk rüyaları görmeye başlayan sarı lacivertli camia, bordo  mavililerin galibiyeti sonrası açıklama yayınlayarak hakemleri suçladı.

Fenerbahçe başkanı Ali Koç geçen ay yaptığı basın toplantısında "Trabzonspor açık ara en iyi futbolu oynuyor. Kimsenin hakemlerle kazanıyorlar demesini kabul etmem. Çok iyi kadro kurdular, bu puan farkı tesadüf değil, en iyi futbolu oynuyorlar" ifadelerini kullanmasına rağmen bu gece Fenerbahçe'den yapılan açıklamada algı operasyonu yapılarak Trabzonspor'un başarısı hakemlere mal edildi.

İşte yapılan o açıklama;

Trabzonspor yendi hayalleri yıkılan Fenerbahçe yine ağladı

Ali Koç'un basın toplantısındaki sözleri ise şöyleydi;

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
17 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler