Trabzonspor yazarından flaş iddia “Alanyaspor maçında Trabzonspor yönetimini tuzağa çekerek düşürmek istediler”

Trabzonspor yazarı Ali Kemal Yazıcı Haber61 TV'de önemli bir iddiada bulundu.

Trabzonspor yazarından flaş iddia “Alanyaspor maçında Trabzonspor yönetimini tuzağa çekerek düşürmek istediler”

Trabzonspor’da yaşanan son gelişmeler Haber61 TV’de ekranlara gelen programda gündeme geldi.

Haber61 Genel Koordinatörü Tuncay Lakot ve Yeni Şafak Trabzonspor yazarı Ali Kemal Yazıcı önemli değerlendirmelerde bulundu.

Ali Kemal Yazıcı Alanyaspor maçı ile ilgili önemli bir iddiada bulunarak, Trabzonspor yönetiminin tuzağa düşürülmek istendiğini söyledi. Yazıcı, “Gözlemci raporuna göre başkan Ahmet Ağaoglu, başkan yardımcısı Ertugrul Doğan ve 6 yönetici daha alacağı cezayla yöneticilikten düşecekti. Sadece Mehmet Yiğit Alp ve yönetici Eda Lermi PFDK'ya sevk edilmedi. Oradaki hedef Trabzonspor yönetim kurulunu düşürmek. Trabzonspor’un enerjisini içerde harcayıp şampiyonluğu diğer taraftan götürmek. Hesap tutmadı” dedi.

Trabzonspor yazarından flaş iddia “Alanyaspor maçında Trabzonspor yönetimini tuzağa çekerek düşürmek istediler”

Ali Kemal Yazıcı şunları söyledi;

“DENİZLİ MAÇINDA TRABZONSPOR AVANTAJINI SAHAYA YANSITAMADI”

Denizlispor maçı 1-0 galipsin, soyunma odasına giriyorsun, Konya Başakşehir maçını soruyorsun. 3+-1 Konyaspor önde. O anda bana hiç kimse futbolcunun teknik direktörü dinlediğini anlatamaz. Futbolcu o anda motivasyonunu en üst düzeye çıkarır, koordineyi sağlar birlik beraberlik içinde sahaya çıkar, o maçı kazanıp Konyaspor-Başakşehir maçının sonucunu bekler, Ona göre kendine yön verir. Aynı Trabzonspor sahaya çıkıyor Denizlispor’un serbest vuruşundan gol yiyor. Ne motivasyon var ne görev paylaşımı var, Alan ve adam paylaşımı yok. Top geliyor ve gol yiyorsun. Trabzonspor moral ve motivasyon olarak devre arasındaki avantajını sahaya yansıtamadı. Ben şu iddiada bulundum. Futbolcu Aralık ayında Trabzonspor’un ceza alacağı gündeme geldiğinde, pandemi nedeniyle lige verilen arada bunun düzelmeyeceğini bildiği için konsantrasyon sağlayamadı.

“SENİN DOSYANIN KARARA BAĞLANMASI İÇİN TÜRKİYE’DE BASTIRAN KULÜP GALATASARAY”

Aralık ayında UEFA’da bizim dosyamız açıldı. Senin dosyanın karara bağlanması için Türkiye’de bastıran kulüp Galatasaray. Bizim eksik bıraktığımız, Trabzonspor’un askıya aldığı, bir şey olmaz dediği, eski başkan Muharrem ustanın 38 milyonluk borç. UEFA diyor ki, sen Muharrem Usta’dan seçimi aldın, ibra ettin. Bilançoda yazıyor Muharrem Usta 37 Milyon 846 Bin TL. Bir sene sonra Aralık ayında mali genel kurulda bu adamın ismi bilançoda yok. Bu para ne oldu? Belgesi nerde? Ama işin acı tarafı Galatasaray ile aramızda 3 puan fark var. Galatasaray geçen sene Başakşehir’i geçtiği gibi Trabzonspor’u da devre dışı bırakıp Başakşehir ile baş başa kalmak için en fazla bastıran o. Ama maalesef bizim kulübümüzdeki arkadaşlarımız her şeyi 3 direğin arasından giren topa bağlamış. Sahada bağırıyorsun. O noktaya getirme için. Sen saha dışında gücünü ortaya koymak için ne hamle yapıyorsun?

“TRABZONSPOR’UN ŞAMPİYONLUĞUNUN ELİNDE ALINDIĞI MAÇ GAZİANTEP’TEKİ GAZİANTEP MAÇI”

Trabzonspor’un şampiyonluğunun elinde alındığı maç Gaziantep’teki Gaziantep Maçı. Arada Malatyaspor maçı işi kurtardı Trabzonspor adına ama Orada kalem kırılmıştı. Ama ne acıdır ki; bu süreçte bana hiç kimsen düşme olmayacağını pandeminin başında bu ligde cirit atanların bilmediğini söyleyemez. Düşmenin kaldırıldığı sezon sonunda alınmış bir karar değil. Düşecek takımlara sizi düşürmeyeceğiz dediler. Ama Trabzonspor karşı hamleyi yapamadı. TFF’deki Trabzonlu üyelerin uyarılarına ikazlarına ve oradaki mücadelelerinin içerisinde topluma yansıyanlar göz önüne alınarak hiçbir hamle yapılmadı.

“TRABZONSPOR YÖNETİMİNİ TUZAĞA ÇEKEREK DÜŞÜRMEK İSTEDİLER”

Alanya’da tuzağa düştük. Alanya’da Trabzonspor’un tuzağa düşürüldüğü en önemli argüman oynandı. Orada en büyük hedef kavga çıkarmak, Trabzonspor’u farklı algılatmak değil. Göztepe maçında aynı iş oldu. Fazla iş büyümedi Alanya’da iş patladı. Gözlemci raporuna göre Başkan, Başkan yardımcısı, Eda Lermi ve Asbaşkan Mehmet Yiğitalp dışında en az ceza alan 18 ay alıyor ve yönetim düşüyor. Oradaki hedef Trabzonspor yönetim kurulunu düşürmek. Trabzonspor’un enerjisini içerde harcayıp şampiyonluğu diğer taraftan götürmek. Hesap tutmadı. Mustafa Hacıkerimoğlu o maçta. TFF tüzüğüne göre TFF Yönetim Kurulu üyesi bir maça giderse gözlemcinin raporunun hükmü yok o maçta rapor tutarsa. Mustafa Hacıkerimoğlu maçta, dönülüp raporlar yazılıyor, raporlar okunuyor Ahmet Ağaoğlu 24 ay, en az alan 18 ay. 18 Aydan fazla ceza alan yönetim düşüyor. Yani görev iptal oluyor, 7 kişi ceza alınca yönetim kurulu düşüyor. 6 kişi olursa sorun yok, 7 kişi olursa yönetim düşüyor. Ne zaman ki Mustafa Hacıkerimoğlu raporu ben yazacağım dedi, Alanyaspor Başkanının yaptıkları, Trabzonspor Başkanının yaptıkları ve yapılanlar göz önünde bulundurularak cezalar verildi. Hacıkerimoğlu raporu tutturdu, cezalar 45 günle sınırlandırıldı. Trabzonspor yönetim Kurulunu görevden düşürerek Trabzonspor’un ipini orada çekecektiler. Bütün hesaplar o yöndeydi. Direkten döndü.


HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
18 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor