Trabzonspor Yatabare ve N'doye için çözüm arıyor

Trabzonspor teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde yeni bir kadro yapılanmasına gidiyor. Bu kapsamda eldeki futbolcuların durum tek tek değerlendiriliyor. Özellikle kiralık olarak gönderilen Yatabare ile N'doye'nin takımdan gönderilmesine kesin gözüyle b

Trabzonspor Yatabare ve N'doye için çözüm arıyor

Trabzonspor teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde yeni bir kadro yapılanmasına gidiyor. Bu kapsamda eldeki futbolcuların durum tek tek değerlendiriliyor. Özellikle kiralık olarak gönderilen Yatabare ile N'doye'nin takımdan gönderilmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Teknik direktör Ersun Yanal’ın göreve gelmesiyme sıfırdan ama küçük bütçeyle bir takım kurmak için kolları sıvayan Bordo-Mavililerde, yüksek ücret alan oyuncularla yollar ayrılacak. 

Geçen yıl Fransa’nın Montpellier takımına kiralanan Malili forvet Yatabare, Fransa’da da bekleneni veremedi.  

Nasıl Gidecekler?

Montpellier formasıyla 28 maça çıkıp 4 gol atıp 2 de asist yapan Yatabare bonservisiyle satılacak. Bir başka kiralık gönderilen oyuncu Dame N’Doye de kadroda düşünülmüyor. Sunderland’a kiralanan Senegalli golcü İngiltere’de 11 maçta 1 gol atabildi. Yıllık 2,5 Milyon euro kazanan N’Doye ile de yollar ayrılacak. Ancak, Bordo-Mavililerin bu oyuncuları nasıl elden çıkaracağı merak konusu. 

Taka

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor