Trabzonspor yarı finalde yıkıldı

Trabzonspor, yarı finalde Sivasspor’a mağlup oldu.

Trabzonspor yarı finalde yıkıldı

Haber61 – Spor Servisi – Türkiye E-Futbol turnuvasında Trabzonspor, Sivasspor’a yarı finalde mağlup oldu.

Kulüpler Birliği organizasyonunda düzenlenen Türkiye E-Futbol Turnuvasında, Uğurcan çakır kontrolündeki Trabzonspor, çeyrek finalde Sıtkı İmdat kontrolündeki Ankaragücü’nü 4-1 mağlup ederek yarı finale yükselmişti. 

Yarı finalde Erdoğan Yeşilyurt kontrolündeki Sivasspor ile karşılaşan Uğurcan Çakır kontrolündeki Trabzonspor 44. Dakikada Nwakaeme’nin golü ile öne geçti. 55. Dakikada Sivasspor Erdoğan Yeşilyurt ile 1-1’lik beraberliği yakaladı. 70. Dakikada Kone skoru 2-1 yaptı. 73. Dakikada Nwakaeme skoru 2-2 yaptı. Karşılaşmanın normal süresi 2-2 sona erdi. Karşılaşmayı altın golle Erdoğan Yeşilyurt kontrolündeki Sivasspor kazandı ve finale yükseldi.

Uğurcan Çakır karşılaşma sonrasında “Yarı finale yakışır bir maç oldu. Erdoğan kardeşimi tebrik ediyorum. İnşallah şampiyon olur bende şampiyona yenildim derim. Bu güzel organizasyonda bulunduğum için mutluyum. Teşekkür ediyorum” dedi.

Trabzonspor yarı finalde yıkıldı

Trabzonspor yarı finalde yıkıldı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor