Trabzonspor yarı finalde

Trabzonspor Ankaragücü’nü mağlup ederek yarı finale yükseldi.

Trabzonspor yarı finalde

Haber61 – Spor Servisi – Türkiye E-Futbol turnuvasında Uğurcan Çakır kontrolündeki Trabzonspor, Sıtkı İmdat kontrolündeki Ankaragücü’nü çeyrek final müsabakasında mağlup ederek yarı finale yükseldi.

Uğurcan Çakır kontrolündeki Trabzonspor, Sıtkı İmdat kontrolündeki Ankaragücü’nü 4-1 mağlup etti.

Bu galibiyet sonrasında Uğurcan, Erdoğan Yeşilyurt’un kontrolündeki Sivasspor ile yarı finalde karşılaşacak. Yarı final müsabakası saat 14:10’da Beinsports 1’den canlı olarak yayınlanacak.

Karşılaşma sonrasında açıklamalarda bulunan Sıtkı İmdat, “Uğurcan Abiyi tebrik ediyorum. Çok güzel oyandı. Ben istediğim hiç bir şeyi yapamadım. Taktiksel savunmaya tam alışamadım. 4 veya 5. Oyunum. Tam öğreniyorum derken eski savunmaya gidiyor aklım. Aksilikler oldu. Uğurcan Abi de güzel oynadı. Tebrik ediyorum.” dedi.

Uğurcan Çakır karşılaşma sonrasında “Güzel bir maç oldu aslında. Kardeşimi de tebrik ediyorum. Kazanan olmak mutluluk verici. İnşallah önümüzdeki maçı da kazanırım” dedi.

Trabzonspor yarı finalde

Trabzonspor yarı finalde

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler