Trabzonspor ve Fenerbahçe 122. kez

Trabzonspor ve Fenerbahçe 122. Kez karşı karşıya gelecek.

Trabzonspor ve Fenerbahçe 122. kez

Haber61 - Spor Servisi - Trabzonspor ve Fenerbahçe Pazar günü oynayacakları karşılaşma ile 122. kez karşı karşıya gelecek.


Spor Toto Süper Lig’in 19. haftasında Trabzonspor Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek. 28.01.2018 Pazar Günü Saat 19:00’da oynanacak karşılaşma ile iki takım bugüne kadar 122. kez karşılaşacak. Bu karşılaşmalarda 37 kez Trabzonspor kazanırken 48 kez Fenerbahçe sahadan galibiyetle ayrıldı. 36 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı.

TRABZON’DA TRABZONSPOR ÜSTÜN

Trabzonspor ve Fenerbahçe Trabzon’da bugüne kadar 53 kez karşılaştı. Trabzonspor’un Trabzon’da oynanan maçlarda 22 galibiyet ile Fenerbahçe’ye karşı üstünlüğü bulunuyor. Fenerbahçe Trabzon’da 17 kez kazanırken 14 karşılaşma beraberlikle sonuçlandı.

LİGDE 90. RANDEVU

İki takım Süper Lig’de 90. Kez karşı karşıya gelecek. Trabzonspor bu maçlarda 22 kez sahadan galibiyetle ayrılırken 37 karşılaşmayı Fenerbahçe kazandı. İki takım 30 maçta sahadan beraberlikle ayrıldı.
 

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler