Trabzonspor'un Slovakları konuştu: "Şampiyonluğa ulaşmak için..."

Trabzonspor'da Durica, Bero ve Kucka basının karşısına çıktı.

Trabzonspor'un Slovakları konuştu: "Şampiyonluğa ulaşmak için..."
Trabzonspor'un Slovak oyuncuları Jan Durica, Matus Bero ve Juraj Kucka basın mensuplarının karşısına çıktı. 

 

Durica: Yarın burada bir hazırlık maçı daha oynayacağız. Samarin’de yapılan kamplar bana göre çok güzel kamplar. Avrupa genelinde çok güzel bir kompleks yapılmış. Biz Slovakya’da olduğundan dolayı şanslı hissediyoruz kendimizi.
 
Kucka: Günde iki antrenman yapıyoruz ve antrenman yapıyoruz. Güzel geçiyor.
 
Bero: Burada günde antrenman yapıyoruz. Hazırlık maçı yapıyoruz ve evde olduğumuz için kendimizi mutlu hissediyoruz.
 
Durica: Bir önce ben geldikten sonra 12 yeni takım arkadaşım geldi. Güçlü bir takım olmak için zamana ihtiyacınız var. Kucka’nın gelmesi ile de takımımız kendi kalitesini oluşturmaya başladı ve kaliteli bir takım oluyoruz. 50. Yılını kutlayacak kulübümüz. Şampiyonluğa ulaşmak için elimizden geleni yapacağız.
 
Kucka: Benle görüştükten sonra kulüpler görüştü. Milan’ın kararına kalmıştı. Tam olarak kesinleşme yoktu. O zaman ben tatildeydim. Tekrar dönüp konuşup kararımı vermek istedim. Kulüpler arası karar verildikten sonra, Milan’la bir iki antrenman çıktım ve takımlar anlaştıktan sonra Trabzon’a doğru yola çıktım. Trabzon’da sağlık kontrolünden geçtikten sonra kontratımı imzaladım. Transfer ciddileştikten sonra Durica ile de görüştüm. Milli takımda oynadığım Türkiye’de oynayan arkadaşlarım da var. Onlarla da görüştüm.
 
Durica: Daha bir yıl kontratım var. Bu benim sağlık olarak nasıl hissettiğime de bağlı olacak. Gelecek için bir şeyler söylemek için erken. Genç oyuncular için Matus Bero’da bizim oyuncumuz ve genç oyuncular çok iyi oyuncular. Gelecekte çok iyi olacaklar. Bero bize göre daha fazla koşuyor. Bu Türk oyuncular içinde geçerli. Yusuf Yazıcı ve Okay. Takımdaki kaliteyi artırdıkları da bir gerçek.
 
Kucka: Antrenmanlar farklı. Her teknik direktöre göre antrenmanlar değişiyor. Herkesin kendine özgü bir antrenman anlayışı var. Oyuncuları da tanımam gerekiyor. Öncelikle onların sahadaki oyun yapısını anlamam gerekiyor. Bu her maçta her gün iyiye gidiyor. Zamanımız var ve bunun için buradayız.
 
Bero: Sakatlık sonrası 6 ay benim için zor bir dönemdi. Burada kendimi güçlendirmeye çalıştım. Bunu geçtiğimiz düşünüyorum. şimdi benim için iyi bir sezon başlıyor. Ben normalde 8 numara oynuyorum. Hocamız benden nerede verim alabileceğini düşünüp oynatırsa bende orada oynamaya hazırım. Öncelikle biz aynı takım oyuncusuyuz ve arkadaşız. Biz birimize olan baskılarla birbirimizi güçlendirmeye çalışıyoruz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor