Trabzonspor U19 Takımı Play-Off'larda Beşiktaş'a karşı galibiyetle başladı

Trabzonspor U19 Takımı, U19 Elit A Ligi Play-Off serisine galibiyetle başladı.

Trabzonspor U19 Takımı Play-Off'larda Beşiktaş'a karşı galibiyetle başladı

Trabzonspor U19 takımı, U19 Elit A Ligi Play-Off serisinin ilk maçında, evinde Beşiktaş U19 takımını ağırladı.

Kadir Özcan Tesisleri Çim Sahası'nda gerçekleşen mücadelede genç bordo-mavililer, rakibini 4-0 gibi net bir skorla mağlup etti.

Maça hızlı başlayan Trabzonspor U19, Onur Alp Çevikkan, Ali Yahya Bilgin, Abdurrahman Bayram, Boran Başkan, Engin Poyraz Efe Yıldırım, Muhammet Ali Çamkerten, Zekeriya Berk Bulut, Bican Tibukoğlu, Ömer Faruk Duymaz, Salih Malkoçoğlu ve Oğuzhan Yılmaz'dan oluşan kadrosuyla iyi bir performans sergiledi.

Takımın gollerini,Oğuzhan Yılmaz, Zekeriya Berk Bulut, Engin Poyraz Efe Yıldırım ve Ömer Faruk Duymaz kaydederken, genç oyuncular sahada sergiledikleri oyunla gelecek için umut verdi.

Trabzonspor U19, bu önemli galibiyetin ardından 6 Mayıs Pazartesi günü saat 15.00'te Beşiktaş ile deplasmanda oynanacak Play-Off serisinin ikinci maçına çıkacak.

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler