Trabzonspor'u gençleri coşturuyor!

Trabzonspor'un genç isimleri bu sezon takıma 17 puan kazandırdı. 

Trabzonspor'u gençleri coşturuyor!

Spor Toto Süper Lig'de Avrupa Ligi'ne katılmayı garantileyen Trabzonspor'un gençleri takımı coşturuyor. Karadeniz ikibi bu sezon altyapıdan gelen isimlerinin katkısı ile 17 puan elde etti. Bordo-mavililer, bu futbolcuların gol attığı 8 maçta 5 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyetle üst sıralardaki mücadelesinde önemli puanlar kazandı. Abdülkadir Ömür 4, Yusuf Yazıcı 3 golle en skorer isimler oldu. Abdulkadir Parmak 2, Murat Cem Akpınar da 1 gol attı. Teknik direktör Ünal Karaman'ın şans verdiği bu gençler kendilerine güvenenleri mahcup etmezken, artık takımın vazgeçilmez birer parçaları durumuna gelmeyi başardılar. Gençler varsa sorun yok.

51 GÜN SONRA
Teknik direktör Ünal Karaman, Kayserispor maçında iki mecburi değişiklik yaptı. Sakatlığı bulunan Pereira'nın yerine Kamil, kart cezalısı Abdulkadir Parmak'ın yerine ise Amiri 11'de yer aldı. En son 16 Mart'ta Erzurumspor karşılaşmasında ilk 11'de sahaya çıkan İranlı futbolcu Amiri, 51 gün sonra ilk 11'de forma şansı buldu.

EN SKORER 3. TAKIM
Fırtına, Süper Lig'de 31 maçta 57 gol atarak ligde Beşiktaş ve Galatasaray'dan sonra en skorer 3. takım olma başarısı gösterdi. Karadeniz ekibi, Ziraat Türkiye Kupası'nda ise 15 kez rakip fileleri havalandırdı. Bordo-mavililer, iki kulvarda toplam 72 kez ağları sarstı.

.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor