Trabzonspor garantiledi! Gözünü oraya dikti!

Trabzonspor Avrupa'yı garantiledi gözünü 3.'lüğe dikti.

Trabzonspor garantiledi! Gözünü oraya dikti!

Trabzonspor; Sosa, Yusuf, Abdülkadir ve Novak ile galip gelen ve bitime 3 hafta kala Avrupa kupalarına gitmeyi garantiledi. Hedef şimdi Beşiktaş’ı geçmek.

Süper Lig'de son 8 haftalık süreçte 6 galibiyet, 2 beraberlik alarak Avrupa yarışında rakiplerini geride bırakan Fırtına, dün de Kayserispor'u 4-2 yenerek Avrupa kupalarına katılma biletini resmen aldı. Sarı-kırmızılı takım karşısında Sosa, Yusuf, Abdülkadir Ömür ve Novak ile kazanıp puanını 56'ya yükseltmeyi başaran Fırtına, gözünü üçüncülüğe dikti. Artık 3'te 3 yaparsa ligi üçüncü bitirecek.

HASRET SONA ERDİ
2009-2010 sezonundan 2015-16'ya kadar 7 yıl aralıksız Avrupa kupalarında mücadele eden bordo-mavililer, 3 yıldır Avrupa'da yer alamıyordu. En son 6 Ağustos 2015'te elemelerde Makedonya takımı Rabotnicki ile karşılaşan Trabzonspor, rakibine deplasmanda 1-0 yenilirken, Trabzon'da ise 1-1 berabere kalarak veda etmişti. Şimdi hedef kalan karşılaşmaları kazanıp 3'üncü Beşiktaş'ı geçmek.

.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor