Trabzonspor'un eski futbolcusundan flaş sözler! "Bu kupayı kolay kolay bırakmazlar"

Trabzonspor'un eski futbolcusu Hamdi Zıvalıoğlu, Karagümrük galibiyetine dair yorumlarda bulundu.

Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Papara Park'ta Fatih Karagümrük'ü ağırladı. Bordo mavili takım karşılaşmadan Visca, Denswil ve Fountas'ın golleriyle 3-2 galip ayrıldı.

Trabzonspor'un eski futbolcusu ve Teknik Direktör Hamdi Zıvalıoğlu, maçın ardından Haber61 TV'de değerlendirmelerde bulundu.

Hamdi Zıvalıoğlu'nun maça ilişkin yorumları şu şekilde;

"Mendy'nin stoper olmamasından faydalanmaya çalıştılar"

Her hafta Trabzonspor enteresan bir görüntü çiziyor. Karagümrük ne yaptı, Mendy'nin stoper olmamasından faydalanmaya çalıştılar. İki stoperin arasına çok sık uzun toplar attılar. Orayı iyi sezdiler ve iyi çalışmışlar.

zivalioglu-mac-sonu-1.jpg

"Hissettiğimiz duyguları oyuncular da yaşıyor"

İkinci yarının başında Trabzonspor iyi bir gol buldu. En güzel tarafı, tüm kulübenin birlikte sevinmesiydi. İnanılmaz bir güzellik oldu. Hissettiğimiz duyguları oyuncular da yaşıyor. Bu kupayı kolay kolay bırakmazlar, bırakmayacaklar da.

Giren çıkan herkes iyi mücadele etti ama basit hatalar da oldu. Karagümrük takımı gerçekten akıcı oynadı ama orta alanda bir tek Bardhi'nin kaldığı anlar oldu. Berat çok sık iki stoperin arasına girdi.

"Trabzonspor iki hedefine de ulaşacaktır"

Kendi takımımıza bakmamız gerek. Trabzonspor bu kupayı alır mı, inşallah alacaktır. 3. olma şansımız da yüzde 60-70 şansımız var. Trabzonspor'un şu an iki hedefi var. İkisine de ulaşacaktır diye düşünüyorum.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor