Trabzonspor transferde sona geldi

Trabzonspor yöneticisi anlaştıkları bazı oyuncular olduğunu söyledi.

Trabzonspor transferde sona geldi
Trabzonspor Başkan Yardımıcısı Nevzat Aydın, beklentilerin farkında olduklarını belirterek, en doğru transferleri yapmak için çalıştıklarını söyledi. Aydın, bir hafta içerisinde transferde hareketlilik yaşayacaklarını vurguladı. 

Bordo-mavili kulübün gelecek sezonki yapılanmasında önemli rol oynayan isimlerin başında gelen Trabzonspor Başkan Yardımcısı Nevzat Aydın, bir hafta içerisinde transferde hareketlilik yaşayacaklarını belirtti.

Aydın, görüştükleri ve anlaşma zemini yakaladıklarını isimlerin bulunduğunu belirterek, "Camianın bizden beklentisinin farkındayız. Geçmiş dönemlerde yapılan transferler gibi değil, sabırlı bir şekilde en doğru transferleri yapmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sokağa atacağımız bir kuruşumuz yok. Hiç kimse panik yapmasın, ne zaman ve hangi şartlarda hamle yapacağımızı çok iyi biliyoruz. Trabzonspor sevdalıları bize güvensinler ve merak etmesinler" ifadelerini kullandı.

Aydın, bir hafta içerisinde transferde hareketli bir döneme gireceklerini belirterek, "Uzun süreden beri yaptığımız çalışmalarını sonuçlarını almak üzereyiz. Anlaşmaya vardığımız ve görüşmelerine devam ettiğimiz oyuncular var ama imza atılmadan bir şey söylemek yanlış olur. Karakterli ve takıma oyununa bağla kalabilen yetenekli oyuncularla temas halindeydik. İmzaların atılmasıyla birlikte kamuoyuda bu oyuncularımızı tanıyacak" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler