Trabzonspor transferde neden sessiz?

Trabzonspor'da dün Başkan Muharrem Utsa, yönetim kurulu ile bir araya geldi. Yapılan toplantıda bir çok konu masaya yatırıldı.   Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarının yanı sıra mali konular ve 1461 Trabzon ile altyapı yapılanmasını ele aldı. Mali yapı

Trabzonspor transferde neden sessiz?
Trabzonspor'da dün Başkan Muharrem Utsa, yönetim kurulu ile bir araya geldi. Yapılan toplantıda bir çok konu masaya yatırıldı.
 
Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarının yanı sıra mali konular ve 1461 Trabzon ile altyapı yapılanmasını ele aldı. Mali yapıyı düzeltmek adına yeni sezonda dar bütçeyle yola çıkacak olan bordo mavili yönetimin, az ama öz transferde karar kıldığı öğrenildi.
 
Trabzonspor'da yeni sezon öncesi transferdeki sessizliğin nedenleri de belli oldu. Görüştükleri isimlerin medyaya sızmaması konusunda büyük hassasiyet gösteren yönetim kurulunun, özellikle takımdan gidecek oyuncuları beklediği öğrenildi. Trabzon'da yönetim kurulu üyeleri ile toplantı gerçekleştiren başkan Muharrem Usta da, kadro şişkinliğinin azaltılması gerektiğine vurgu yaptı. Yüksek maliyetli oyuncuların takımdan ayrılması gerektiğini tekrarlayan Başkan Usta'nın, yöneticilerine az ama öz transfer yaparak hata riskini azaltacaklarını söylediği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor