Trabzonspor taraftarı Göztepe maçına bilet alamadı: İşte nedeni

Göztepe maçına bilet almak isteyen Trabzonspor taraftarlarının karşısına bu uyarı çıktı.

Trabzonspor taraftarı Göztepe maçına bilet alamadı: İşte nedeni

Haber61 – Spor Servisi – Trabzonspor’un Göztepe ile yapacağı karşılaşmaya bilet almak isteyen Bordo Mavili taraftarlar ceza uyarısı ile karşılaşarak bilet alamadılar.


Spor toto Süper Lig’in 20. Haftasında 05.02.2018 Pazartesi günü saat 20:00’de Medicalpark Stadında oynanacak karşılaşma öncesinde, Bordo mavili kulüp resmi internet sitesinden yapılan açıklama ile biletlerin satışa çıktığını duyurdu.
İnternet üzerinden bilet almak isteyen bazı Trabzonspor taraftarları “Bir önceki maçı izlediğiniz tribün ceza aldığı için bu maça bilet alamazsınız” uyarısı ile karşılaştı.

BLOKE EDİLDİ

Bu uyarının nedeni ise Fenerbahçe karşılaşmasının ardından Doğu Tribün J-H Bloklar ile Kale Arkası Kuzey Tribün K-J-I-D Bloklarının çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle PFDK’ya sevk edilmesi sonrasında söz konusu tribüne bloke konulması olduğu öğrenildi. PFDK kararının açıklanması ile bu tribünlere ceza verilmemesi halinde bloke kaldırılacak ve bilet satılarak seyirci alınacak. Ceza verilmesi halinde ise kapalı kacak.

TRABZONSPOR’DAN DUYURU

Trabzonspor’un konu ile ilgili olarak yaptığı duyuruda “Kulübümüz, 28.01.2018 tarihinde oynadığımız Fenerbahçe Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu müsabakasındaki "çirkin ve kötü tezahüratı" (Doğu Tribün J-H Bloklar , Kale Arkası Kuzey Tribün K-J-I-D Bloklar ) nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 53. maddesi uyarınca, "saha olayları" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 52. maddesi uyarınca ve "merdiven boşluklarının boş bırakılmaması" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 49. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine karar verilmiştir. PFDK'ya sevki yapılan bloklara giriş yapmış olan taraftarların elektronik kartları PFDK kararının açıklanacağı tarihe kadar bloke edilmiştir.” İfadelerine yer verildi.

Trabzonspor taraftarı Göztepe maçına bilet alamadı: İşte nedeni
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor