Trabzonspor sitem etti taraftar tepki gösterdi!

Trabzonspor'un son iki gündür sosyal medyadan gönderdiği mesajlar gündeme oturdu.

Trabzonspor sitem etti taraftar tepki gösterdi!

Trabzonspor taraftarlarının transfer istekleri karşısında bordo mavili kulübün resmi Twitter adresinden yapılan paylaşımda  "Mesele başarılı olunca destek olmak değil, destek oldukça birlikte başarmak! Bakış açını değiştirirsen her şey değişir.", "Kombine Alayım Takım Transfer Yapsın" ifadelerini kullanmasına bir çok taraftar tepki gösterdi.

Sürekli olarak taraftardan sabretmesini isteyen bordo mavililerin sosyal medyadan adeta taraftara "atar" yapması tepkiyle karşılandı. Bazı taraftarlar ise Başkan Muharrem Usta'nın 2013 yılında Twitter'dan attığı mesajları hatırlattı. Taraftarlar Usta'nın "Ben Jaja'yı değil daha iyilerini alırdım taraftar da mutlu olurdu. Taraftar coşacak ki satışlar patlasın, taraftarsız olmasın" mesajındaki bakış açısını neden şimdi değiştiğini sorguladı.



TRABZONSPOR DEMEK DE YASAK MI?

Öte yandan bordo mavili kulüp bir yazı yayınlayarak kulübün logosunu, paylaşılan fotoğraf ve videoların sosyal medyada başkaları tarafından kullanılmasının yasaklandığını ve telif içerdiğini açıkladı. Anlam verilemeyen bu uygulamanın neleri kapsayacağının detayı verilmezken, Dünyaya mal olmuş bir kulübün logosunun nasıl kullanılmayacağı merak konusu oldu. Birçok taraftar bu açıklamaya tepki gösterirken kulübün ilk olarak korsan ürün satışı yapanlarla ilgilenmesi gerektiğinin altı çizildi.


HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor